Siirry sisältöön

Tältä sivulta löydät Suvanto Trucksin uusimmat myytävät autot ja koneet. Kuljetuskaluston valikoimamme kattaa niin käytetyt kuorma-autot ja rekat kuin työkoneet, pakettiautot ja lisäosat. Päivitämme uutuuksia jatkuvasti, joten pysy kuulolla!

Suvanto Trucks tunnetaan Suomen suurimpana käytettyjen kuorma-autojen myyjänä. Lisäksi tarjontaamme kuuluvat raskaan kaluston perävaunut, nosturit, lavat, päällirakenteet ja muut lisäosat sekä kevytkalustoa ja työkoneita. Toimipisteemme sijaitsevat paikkakunnilla Turku, Tampere ja Tornio. Lisäksi tuomme kalustoa Suomeen ympäri Euroopan.

Kuljetuskalustomme uutuudet nopeasti ja joustavasti

Tarjoamme asiakkaillemme nopean ja vaivattoman tavan ostaa tarvitsemansa auto tai kone. Myytävät kuorma-autot, maatalous- ja maanrakennuskoneet, perävaunut ja päällirakenteet sekä muut ajoneuvot ja lisäosat löytävätkin sivustomme kautta uuden omistajan pikavauhdilla. Voit myös kertoa myyjillemme toiveistasi ja tarpeistasi, niin he kartoittavat ja auttavat löytämään sopivimman ajoneuvon tarpeisiisi.

Joustavan ja kätevän rahoituspalvelumme avulla hankintakustannukset on helppo jakaa esimerkiksi osamaksuiksi tai kattaa leasing-rahoituksella. Lisätietoa voit lukea Rahoitus-sivultamme tai kysyä suoraan myyjiltämme.

Haluatko myydä oman työkoneesi tai kuljetuskalustosi? Ostamme käytettyjä ajoneuvoja ympäri Suomen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Muista kattavat lisäpalvelumme

Kuljetuskaluston myynnin lisäksi toimintaamme kuuluu ajoneuvojen ostopalvelu sekä oma korjaamomme, jossa teemme muun muassa raskaan kaluston huolto- ja korjaustöitä sekä päällirakenteiden ja lisäosien asennuksia. Näin saat tarvitsemasi palvelut suoraan saman katon alta. 

Tutustu kattavaan valikoimaamme

Pääset selaamaan koko valikoimaamme myös eri osastojen kautta. Listaamme käytetyt kuorma-autot, perävaunut sekä muut kohteemme omille välilehdilleen, jotta voit löytää tarvitsemasi menopelin mahdollisimman nopeasti. 

Näytä lisää
Piilota