Siirry sisältöön

Wetteri Trucks – Raskaan kaluston myyjä ja osaaja Vantaalla

Keskeinen sijainti kehä kolmosen varrella Vantaalla

Wetteri Trucks Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua raskaan kaluston sekä lisätarvikkeiden myynnissä, asennuspalveluita unohtamatta. Vantaan toimipiste sijaitsee keskeisellä sijainnilla hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Vantaan Wetteri Trucks -toimipisteeltä löydät kattavan valikoiman niin käytettyjä kuin uusia kuorma-autoja ja muuta raskasta kalustoa, SANY-maansiirtokoneet, raskaan kaluston lisätarvikkeet ja vaihtolavat, AJK-koukkulaitteet ja PM-nosturit.

Tervetuloa!

Kattava valikoima käytettyjä kuorma-autoja ja muuta raskasta kalustoa

Kattava valikoima Vantaalla, koko Eurooppa verkostona. Tutustu myynnissä oleviin tuotteisiin.

SANY-maansiirtokoneiden maahantuonti Vantaa

Wetteri Trucks toimii SANY-maansiirtokoneiden maahantuojana, joka takaa kattavan valikoiman minikaivureista kompaktiluokan kautta aina suuriin 50-tonnisiin kaivinkoneisiin asti. SANY:n laadukkaat kaivinkoneet on Eurooppalaiseen käyttöön suunniteltuja, uudenaikaisia laitteita, joissa käytetään tunnettuja ja luotettavia komponentteja.

tutustu SANY maansiirtokoneisiin sekä pyöräkuormaajiin.

AJK-koukkulaitteiden maahantuonti Vantaa

Meillä Wetteri Trucksilla on karttunut jo vuosien kokemus AJK-koukkulaitteiden asennuksesta, sekä uusiin että käytettyihin kuorma-autoihin. Laitteet ovat osoittautuneet erittäin toimintavarmoiksi ja kestäviksi kovassakin ammattikäytössä.

Wetteri Trucks Oy toimii AJK:n virallisena maahantuojana ja jälleenmyyjänä Suomessa. AJK-koukkulaitteita, -nostimia ja vaihtolavalaitteita on saatavilla suoraan Wetteri Trucksin varastosta sekä tilauksesta useissa eri kokoluokissa. AJK-koukkulaitteiden virallisena jälleenmyyjänä tarjoamme kyseisiä laitteita myös muille päälirakentajille ja loppukäyttäjille.

Tutustu koukkulaitteisiin

PM-nostureiden jälleenmyynti Vantaa

Yli 60 vuotta toiminut PM on luotettava kuorma-autojen hydraulinostureiden valmistaja. Pitkäaikainen kokemus ja teknologian kehitys on mahdollistanut PM:lle vankan perustan valmistaa ammattilaisten vaativiin tarpeisiin suunniteltuja nostureita.

Tutustu PM-nostureihin

PM-nostureiden jälleenmyynti

Kaluston lisävarusteet nopealla aikataululla Vantaalle

Löysit sopivan ajoneuvon, mutta koukkulaite puuttuu? Tarvitsetko nosturin tai uuden vaihtolavan? Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti Vantaan toimipisteeseen. Meiltä löydät tarvikkeet raskaan kaluston käyttöön, olipa kyseessä sitten koukkulaite, nosturi, vaihtolava tai muu lisävaruste. 

Vantaalla raskaan kaluston hoitaa

Tomi Yrjänäinen

Myynti / Vantaa

tomi.yrjanainen@wetteri.fi +358 400 406 198

Ota meihin yhteyttä tai tule käymään! Olemme avoinna ma-pe klo 8-16. Varmistathan myyjän paikallaolon ennen tuloasi. Muina aikoina palvelemme sopimuksen mukaan.