Siirry sisältöön

Wetteri Trucks - Raskaan kaluston myyjä ja osaaja Tampereella

Keskeinen sijainti Tampereen liikenneyhteyksien varrella

Wetteri Trucks Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua raskaan kaluston sekä lisätarvikkeiden myynnissä, asennuspalveluita unohtamatta. Tampereen toimipiste sijaitsee keskeisellä sijainnilla hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Tampereen Wetteri Trucks -toimipisteeltä löydät kattavan valikoiman niin käytettyjä kuin uusia kuorma-autoja ja muuta raskasta kalustoa, SANY-maansiirtokoneet, raskaan kaluston lisätarvikkeet ja vaihtolavat, AJK-koukkulaitteet ja PM-nosturit.

Tervetuloa!

Kattava valikoima käytettyjä kuorma-autoja ja muuta raskasta kalustoa

Kattava valikoima Tampereella, koko Eurooppa verkostona.

Tutustu myynnissä oleviin tuotteisiin.

SANY-maansiirtokoneiden maahantuonti Tampere

Wetteri Trucks toimii SANY-maansiirtokoneiden maahantuojana, joka takaa kattavan valikoiman minikaivureista kompaktiluokan kautta aina suuriin 50-tonnisiin kaivinkoneisiin asti. SANY:n laadukkaat kaivinkoneet on Eurooppalaiseen käyttöön suunniteltuja, uudenaikaisia laitteita, joissa käytetään tunnettuja ja luotettavia komponentteja.

tutustu SANY maansiirtokoneisiin sekä pyöräkuormaajiin.

AJK-koukkulaitteiden maahantuonti Tampere

Meillä Wetteri Trucksilla on karttunut jo vuosien kokemus AJK-koukkulaitteiden asennuksesta, sekä uusiin että käytettyihin kuorma-autoihin. Laitteet ovat osoittautuneet erittäin toimintavarmoiksi ja kestäviksi kovassakin ammattikäytössä.

Wetteri Trucks Oy toimii AJK:n virallisena maahantuojana ja jälleenmyyjänä Suomessa. AJK-koukkulaitteita, -nostimia ja vaihtolavalaitteita on saatavilla suoraan Wetteri Trucksin varastosta sekä tilauksesta useissa eri kokoluokissa. AJK-koukkulaitteiden virallisena jälleenmyyjänä tarjoamme kyseisiä laitteita myös muille päälirakentajille ja loppukäyttäjille.

Tutustu koukkulaitteisiin

PM-nostureiden jälleenmyynti Tampere

Yli 60 vuotta toiminut PM on luotettava kuorma-autojen hydraulinostureiden valmistaja. Pitkäaikainen kokemus ja teknologian kehitys on mahdollistanut PM:lle vankan perustan valmistaa ammattilaisten vaativiin tarpeisiin suunniteltuja nostureita.

Tutustu PM-mallistoon

PM-nostureiden jälleenmyynti

Kaluston lisävarusteet nopealla aikataululla Tampereelle

Löysit sopivan ajoneuvon, mutta koukkulaite puuttuu? Tarvitsetko nosturin tai uuden vaihtolavan? Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti Tampereen toimipisteeseen. Meiltä löydät tarvikkeet raskaan kaluston käyttöön, olipa kyseessä sitten koukkulaite, nosturi, vaihtolava tai muu lisävaruste.

Tutustu korjaamon palveluihin

Ajoneuvojen huollot ja korjaukset toteutettavissa Tampereella yhteistyökumppaniverkoston ansiosta

Huoltojen ja korjausten osalta tarjoamme paikallisesti toteutettavia palveluita laajan yhteistyökumppaniverkostomme ansiosta. Verkostomme avulla voimme varmistaa, että ajoneuvosi pysyvät aina toimintakunnossa, ja mahdolliset korjaustarpeet hoituvat nopeasti ja ammattitaitoisesti. Yhteistyökumppaneillemme on laaja kokemus raskaan kaluston huolloista ja korjauksista.

Wetteri Trucks Tampere

Tuomo Tuukkanen

Myynti / Tampere

tuomo.tuukkanen@wetteri.fi+358 40 531 0900

Ville Kaihu

Myynti / Tampere

ville.kaihu@wetteri.fi+358 40 546 9876

Ota meihin yhteyttä tai tule käymään! Olemme avoinna ma-pe klo 8-16. Varmistathan myyjän paikallaolon ennen tuloasi. Muina aikoina palvelemme sopimuksen mukaan.