Siirry sisältöön

AJK-koukkulaitteiden jälleenmyynti

AJK

Koukkulaitteita vuosien kokemuksella

Wetteri Trucks myy ja maahantuo belgialaisen AJK:n valmistamia koukkulaitteita, jotka ovat saavuttaneet merkittävää suosiota Euroopan markkinoilla jo pidemmän ajan. Meille on Wetteri Trucksilla karttunut jo vuosien kokemus AJK-koukkulaitteiden asennuksesta, sekä uusiin että käytettyihin kuorma-autoihin ja laitteet ovat osoittautuneet erittäin toimintavarmoiksi ja kestäviksi kovassakin ammattikäytössä.

AJK-koukkulaitteiden virallisena jälleenmyyjänä tarjoamme kyseisiä laitteita myös muille päälirakentajille ja loppukäyttäjille.

Kysy lisää Samulilta!

DAF AJK koukkulaite

AJK

Koukku- ja vaihtolavalaiteiden edut

AJK-koukkulaitteet soveltuvat erinomaisesti sekä uusiin että käytettyihin kuorma-autoihin tarjoten laajan kirjon erilaisia käyttötarkoituksia. AJK-koukkulaitteet ovat saatavilla eri pituuksissa ja painoluokissa ja niitä ovat saatavissa joko suoraan Wetteri Trucksin varastosta tai toimitettuna lyhyellä toimitusajalla.

AJK-koukkulaitteiden merkittäviä etuja ovat niiden helppo asennettavuus jopa ilman ammattilaisen apua. Laitteiden vankka rakenne takaa kestävyyden, kun taas niiden yksinkertainen ja toimiva konstruktio varmistaa luotettavuuden. Erityisenä etuna on, että laitteet toimivat vaivatta myös ilman sähköä.

Lisäksi AJK-koukkulaitteet ovat tukevia kippausvaiheessa tarjoten turvallisuutta käyttäjilleen. Matala profiili, vain 190 mm, ja tunnelikorkeus 100 mm, tekevät niistä erittäin käytännöllisiä. Laitteissa ei ole optisia eikä toiminnallisia sähköisiä antureita, mikä yksinkertaistaa niiden käyttöä ja huoltoa.

Mallivalikoima on laaja kattaen 2-30 tonnin painoluokat ja pituudet aina 7250 mm asti, mikä mahdollistaa laitteiden sovittamisen monenlaisiin tarpeisiin. Tarjoamme myös kattavat ja toimivat lisävarusteet sekä nopean ja tehokkaan varaosapalvelun varmistaaksemme asiakkaidemme tyytyväisyyden ja laitteiden pitkän käyttöiän.

AJK-mallit

Koukkulaite, -nostin & vaihtolavalaite

AJK-koukkulaitteita, -nostimia ja vaihtolavalaitteita on saatavilla suoraan Wetteri Trucksin varastosta sekä tilauksesta useissa eri kokoluokissa. Alta löydät meidän kolme myydyintä AJK-laitemallia. Tutustu malleihin tarkemmin lataamalla mallikohtaiset esitteet täältä:

HLF20
HLF24
HLK 30

Kiinnostuitko AJK-koukkulaitemalleista? Lue täältä lisää. Meiltä myös koukkulaitteiden asennus! Tutustu korjaamomme palveluihin ja pyydä tarjousta.

AJK

AJK

AJK on belgialainen konepaja, joka valmistaa koukkulaitteita, jätepuristimia, vaihtolavakontteja ja -perävaunuja sekä kippilavapaketteja ja -perävaunuja. Yrityksen tuotanto on keskitetty Belgiaan Bocholtiin, ja myynti- ja huoltopalveluja varten yrityksellä on yksiköt myös Saksassa ja Ranskassa. AJK työllistää 280 henkilöä.

AJK valmistaa vuosittain satoja koukkulaitteita ja sillä on vuosikymmenten vankka kokemus päälirakenteiden asentamisesta asiakkaiden kalustoon. AJK:n tapa rakentaa eri laitteita onkin hyvin käytännönläheinen. Sen tuotanto on myös hyvin omavaraista – jopa hydraulisylinterit valmistetaan itse. Varaosavarastossa on kymmeniätuhansia eri nimikkeitä ja varaosatilaukset saadaan useimmissa tapauksissa Suomeen, Wetteri Trucksin omalle varastolle jopa parissa päivässä. Tunnettuna ja arvostettuna koukkulaitevalmistajana, AJK:n tuotteet ovat laajalti ammattilaisten käytössä ympäri Eurooppaa.

Wetteri Trucks Oy toimii AJK:n virallisena maahantuojana ja jälleenmyyjänä Suomessa.