Siirry sisältöön

Wetteri Trucks - Raskaan kaluston myyjä ja osaaja Turussa

Hyvä sijainti Turun kehätien varrella

Wetteri Trucks Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua raskaan kaluston sekä lisätarvikkeiden myynnissä, asennuspalveluita unohtamatta. Yrityksen Turun toimipiste sijaitsee kätevällä sijainnilla Turun kehätien varressa.

Turun Wetteri Trucks -toimipisteeltä löydät kattavan valikoiman niin käytettyjä kuin uusia kuorma-autoja ja muuta raskasta kalustoa, SANY-maansiirtokoneet, raskaan kaluston lisätarvikkeet ja vaihtolavat, AJK-koukkulaitteet, PM-nosturit ja raskaan kaluston korjaamon. 

Tervetuloa!

Kattava valikoima käytettyjä kuorma-autoja ja muuta raskasta kalustoa

Kattava valikoima Turussa, koko Eurooppa verkostona.

 

Tutustu myynnissä oleviin tuotteisiin.

SANY-maansiirtokoneiden maahantuonti Turku

Wetteri Trucks toimii SANY-maansiirtokoneiden maahantuojana, joka takaa kattavan valikoiman minikaivureista kompaktiluokan kautta aina suuriin 50-tonnisiin kaivinkoneisiin asti. SANY:n laadukkaat kaivinkoneet on Eurooppalaiseen käyttöön suunniteltuja, uudenaikaisia laitteita, joissa käytetään tunnettuja ja luotettavia komponentteja.

 

tutustu SANY maansiirtokoneisiin sekä pyöräkuormaajiin.

Wetteri Trucks - SANY-pyöräkuormaajat

Kaluston lisävarusteen asennustyöt Turussa

Löysit sopivan ajoneuvon, mutta koukkulaite puuttuu? Tarvitsetko nosturin tai uuden vaihtolavan? Asennamme päällirakenteet ja muut lisävarusteet ajoneuvoosi nopeasti ja tehokkaasti. Asennus tapahtuu omassa Turun korjaamossamme, jolloin toimitusketju on helposti hallittavissa eikä toimitusaika veny pitkäksi.

Tutustu korjaamon palveluihin

 

AJK-koukkulaitteiden maahantuonti Turku

Meillä Wetteri Trucksilla on karttunut jo vuosien kokemus AJK-koukkulaitteiden asennuksesta, sekä uusiin että käytettyihin kuorma-autoihin. Laitteet ovat osoittautuneet erittäin toimintavarmoiksi ja kestäviksi kovassakin ammattikäytössä.

Wetteri Trucks Oy toimii AJK:n virallisena maahantuojana ja jälleenmyyjänä Suomessa. AJK-koukkulaitteita, -nostimia ja vaihtolavalaitteita on saatavilla suoraan Wetteri Trucksin varastosta sekä tilauksesta useissa eri kokoluokissa. AJK-koukkulaitteiden virallisena jälleenmyyjänä tarjoamme kyseisiä laitteita myös muille päälirakentajille ja loppukäyttäjille.

Tutustu AJK-mallistoon

Wetteri Trucksin korjaamo Turussa tarjoaa laajat palvelut erilaisiin raskaan kaluston tarpeisiin

Wetteri Trucks tarjoaa kattavat ja laadukkaat raskaan kaluston korjaus- ja huoltopalvelut. Asiantunteva henkilökuntamme ja nykyaikaiset tilamme takaavat, että kaikki raskaan kaluston tarpeet hoidetaan ammattitaitoisesti.

Tarjoamme kattavat korjaamopalvelut, jotka sisältävät kaikki tarvittavat toimenpiteet:

  • kaikki raskaan kaluston korjaus- ja huoltotyöt
  • koukku- ja vaijerilaitteiden sekä nostureiden asennukset
  • päällirakenteiden muutostyöt
  • katsastuspalvelut
  • nostureiden katsastus
  • pesupalvelut
  • sähkövikadiagnostiikka

PM-nostureiden jälleenmyynti Turku

Yli 60 vuotta toiminut PM on luotettava kuorma-autojen hydraulinostureiden valmistaja. Pitkäaikainen kokemus ja teknologian kehitys on mahdollistanut PM:lle vankan perustan valmistaa ammattilaisten vaativiin tarpeisiin suunniteltuja nostureita.

Tutustu PM-mallistoon

PM-nostureiden jälleenmyynti

Wetteri Trucks Turku: Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä tai tule käymään! Olemme avoinna ma-pe klo 8-16. Varmistathan myyjän paikallaolon ennen tuloasi. Muina aikoina palvelemme sopimuksen mukaan.

Arttu Santasaari

Myynti / Turku

arttu.santasaari@wetteri.fi+358 40 747 0030

Jani Lairo

Myynti / Turku

jani.lairo@wetteri.fi+358 40 775 3585

Samuli Holmberg

Lisätarvikkeet ja AJK-myynti

samuli.holmberg@wetteri.fi+358 400 359 144

Tero Kulmala

Korjaamon työnjohto, PM myynti

tero.kulmala@wetteri.fi+358 40 193 2425