Siirry sisältöön

Käytetyt kuorma-autot

Käytetty kuorma-auto on moneen käyttöön järkevä valinta uuden sijaan. Raskaan kaluston valikoimamme koostuu laatumerkeistä kuten Volvo, Scania, Sisu, Mercedes-Benz, DAF ja MAN. Tuomme lisäksi käytettyjä kuorma-autoja Keski-Euroopasta ja Pohjoismaista tarpeen mukaan, ja voimme tuoda kuorma-auton käyttövalmiina ja rekisteröitynä nopeastikin.

Yleensä valikoimassamme on esim. kippiautot, sora-autot, vaihtolava-autot, koukkulava-autot sekä niihin tarvittavia perävaunuja ja lisävarusteita. Katso myös raskaan liikenteen lisätarvikekauppa, joilla voidaan varustella käytetty tai uusi kuorma-auto haluamallasi tavalla!

Perävaunut kuorma-autoihin

Kuorma-auton erilaiset perävaunut antavat autolle monta eri käyttötarkoitusta. Esimerkiksi samaan kuorma-autoon sopivat trailerit ja säiliöperävaunut mahdollistavat monipuolisen liiketoiminnan samalla kalustolla. Kuorma-auton perävaunut saat meiltä tunnetuilta merkeiltä kuten Närko, VAK, Panav, Faymonville, GS, Desot ja Nooteboom.

Valikoimassamme on myös erilaisia vaihtolavoja, sekä erilaisia lavetteja raskaan kaluston ja maansiirtokaluston siirtotarpeisiin.

Nosturit ja päällirakenteet

Käytetty nosturi kuorma-autoon voi laajentaa auton käyttötarkoitusta merkittävästi. Käytetty mutta hyväkuntoinen nosturi voi olla myös hyvä päivitys kuorma-auton vanhempaan nosturiin, joka pitäisi muuten kattavasti huoltaa. Tunnettuja myymiämme laatumerkkejä ovat esimerkiksi Hiab, HMF, Palfinger ja PM – katso käytetyt nosturit sivuiltamme!

Valikomassamme on myös käytettyjä perävaunujen päällirakenteita sekä koukku- ja vaijerilaitteita. Koukku- ja vaijerilaitteiden sekä nostureiden asennukset kuuluvat palveluvalikoimaamme, joten voimme varustella kuorma-auton tai perävaunun haluamallasi tavalla suoraan omassa huollossamme!

Pakettiautot ja hyötyajoneuvot

Pakettiautot ja muut hyötyajoneuvot ovat monen yrityksen korvaamattomia työkaluja, jotka voivat olla yleiskäyttöisiä tai tarkkaan esimerkiksi kylmäkuljetuksiin suunniteltuja. Käytettyjen paketti- ja hyötyajoneuvojen valikoimassa kiertää usein esim. avolava-pakettiautoja sekä kevytkuorma-autoja pienempiä ja suurempia kuljetustarpeita varten.

Käytetyt maatalouskoneet ja maanrakennuskoneet

Tyypillisimmät Wetteri Trucksin käytetyt maanrakennuskoneet ovat erilaisia kaivureita, joita on usein saatavana eri laatumerkeiltä: Hitachi, Volvo, Doosan, Cat, JCB ja muut tunnetut kaivinkoneet. Myös yleiskäyttöisiä kurottimia sekä kiinteistönhuoltokoneta kiertää kauttamme, esim. Bobcat tai Kramer. Myymme ja otamme vastaan myös harvinaisemmat isot maansiirtokoneet – katso valikoima muiden koneiden tuoteryhmästä!

Näytä lisää
Piilota