Siirry sisältöön

Tutustu myös Huutokaupassa oleviin kohteisiimme! Käytetyt pakettiautot, lava-autot, jakeluautot, kevyt kuorma-autot ja tila-autot – Wetteri Trucksin kevytkalustossa riittää valinnanvaraa erilaisiin käyttötarpeisiin. Palvelemme yrityksiä koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat seuraavilla paikkakunnilla: Turku, Tampere ja Vantaa.

Pakettiautot ja hyötyajoneuvot kattavilla varustuksilla

Kotisivuillamme on listattuna kaikki myytävät pakettiautot, lava-autot, kevyt kuorma-autot ja muut ajoneuvot, jotka kuuluvat tämän hetken valikoimaamme. Tarjonta päivittyy jatkuvasti ja kaupankäynti on nopeaa, joten sopivan ajoneuvon löytyessä kannattaa olla meihin heti yhteydessä.

Autoja on saatavilla erilaisilla varusteluilla, jotka löydät kunkin auton profiilista listattuina. Webastot, vetokoukut, erikokoiset takatilat sekä muut ominaisuudet auttavat valitsemaan sopivan pakettiauton tai muun ajoneuvon juuri omiin tarpeisiisi. 

Kevytkaluston osto ja myynti joustavasti ja nopeasti

Avullamme löydät sopivan pakettiauton, jakeluauton sekä muut ajoneuvot niin yrityksesi kuin omiin tarpeisiisi. Jos sopivaa autoa ei vielä löydy valikoimistamme, ota yhteyttä myyjiimme. He auttavat löytämään tarpeisiisi parhaiten vastaavan vaihtoehdon – myös lisävarusteineen. 

Voimme tuoda kalustoa myös ulkomailta. Jos pohdinnassasi on esimerkiksi pakettiauton tuonti Ruotsista, Virosta, Saksasta tai muualta Euroopasta, käänny meidän puoleemme. Tarvittaessa rahoitamme sopivan ajoneuvon aina ulkomailta asti ja toimitamme sen käyttöösi jopa viikossa. Ja mikäli et pääse itse noutamaan autoa toimipisteestämme, tuomme sen lisämaksusta paikan päälle.

Harkitsetko pakettiauton myyntiä tai onko aika luopua muusta kevytkalustosta? Ostamme käytettyjä ajoneuvoja ympäri Suomen. Voit myös kysyä vaihtomahdollisuuksista toiseen ajoneuvoon – myös kuorma-autoon. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden myydä autosi meille, minkä jälkeen voimme vuokrata sitä sinulle.

Joustava ja helppo rahoituspalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme joustavan ja vaivattoman rahoituspalvelun, jonka avulla voit esimerkiksi vapauttaa yrityksen pääomia parempaan käyttöön. Rahoitus on mahdollista toteuttaa joko osamaksu- tai leasing-rahoituksena. Lue lisää rahoituspalvelustamme.

Kuorma-autojen, hyötyajoneuvojen ja lisäosien luottomyyjä

Wetteri Trucks tunnetaan ennen kaikkea käytettyjen kuorma-autojen luotettuna myyjänä. Lisäksi ostamme ja myymme kuorma-autojen perävaunuja ja nostureita ja päällirakenteita sekä pyöräkuormaajia ja muita hyötyajoneuvoja. Omassa korjaamossamme sujuvat kaikki raskaan kaluston huolto- ja korjaustyöt sekä laitteiden asennus- ja muutostyöt. Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi, niin palvelemme parhaalla ammattitaidollamme!

Näytä lisää
Piilota