Siirry sisältöön

Tutustu myös Huutokaupassa oleviin kohteisiimme! Wetteri Trucks tunnetaan paitsi Suomen suurimpana käytettyjen kuorma-autojen myyjänä myös kuorma-autojen perävaunujen ja lisäosien luotettavana toimittajana. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Tampereella ja Vantaalla.

Perävaunuja käytetään kuorma-autoissa silloin, kun tarvitaan lisää kuljetuskapasiteettia tai erityisominaisuuksia, joita itse kuorma-auton rakenne ei tarjoa. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi, kun kuljetetaan erityisen suuria tai raskaita kuormia, joita ei voida turvallisesti tai tehokkaasti sijoittaa pelkästään kuorma-auton lavalle tai konttiin. Perävaunut mahdollistavat myös monipuolisemmat kuljetusratkaisut, kuten erikoiskuljetukset tai lämpötilaherkkien tuotteiden siirron kylmä- tai lämpökorilla varustetuilla vaunuilla.

Perävaunujen käyttö on yleistä logistiikka- ja rakennusalalla, missä tarve suurille kuljetuskapasiteeteille on jatkuva. Esimerkiksi pitkän matkan rahtikuljetuksissa perävaunut ovat korvaamattomia, tarjoten tehokkuutta ja taloudellisuutta suurten tavaravolyymien liikuttamiseen. Sora- ja kippiperävaunuja käytetään taas laajasti rakennusmateriaalien, kuten soran, hiekan ja muiden irtotavaroiden kuljetuksessa.

Kuorma-autojen perävaunut eri käyttökohteisiin

Wetteri Trucksin perävaunuvalikoima on erittäin laaja ja monipuolinen ja meiltä löydät takuulla ratkaisun useampiin käyttökohteisiin. Valikoimaamme koostuu mm. käytetyistä perävaunuista, puoliperävaunuista laveteista ja pokkalaveteista. Meiltä saat myös trailereita ja säiliöperävaunuja, jotka soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi nestemäisten tuotteiden siirtoon ja kuljetukseen.

Tarjonnastamme löydät myös monikäyttöiset kontti- ja tasonostoperävaunut, joilla hoituu konttien ja muiden suurempien lastien kuljetukset. Kylmä- ja lämpökorit puolestaan tarjoavat ratkaisut lämpötilaherkkien tuotteiden kuljetukseen, ja sora- sekä kippiperävaunut ovat ihanteellisia rakennusmateriaalien ja muiden irtotavaroiden siirtoon.

Valikoimastamme löytyy myös vaihtolavat ja lavat sekä apuvaunut, jotka tarjoavat tarvittaessa lisäkapasiteettia ja joustavuutta monenlaisiin kuljetustarpeisiin.

Laajan valikoiman lisäksi emme ole sitoutuneita tiettyihin merkkeihin, vaan otamme vastaan ja myymme kaikenmerkkisiä laadukkaita perävaunuja, kuten Närko, VAK, Faymonville, Nooteboom, Panav, Desot ja GS.

Perävaunun osto ja myynti

Etsitkö tietynmerkkistä tai -mallista lavettia tai traileria? Pohditko, millainen kuljetuskalusto sopisi parhaiten tarpeisiisi? Myyjämme auttavat kartoittamaan tarpeesi ja löytämään siihen sopivan ratkaisun. Tarjoamme myös joustavan rahoituspalvelun, mikä tekee ajoneuvosi varustamisesta entistäkin helpompaa.

Meillä ei myöskään tarvitse odotella vaunun vapautumista, vaan saat sen ja muut lisävarusteet mahdollisimman pian käyttöösi!

Harkitsetko perävaunun myyntiä? Ostamme ajoneuvoja ja niiden lisäosia – lue lisää Ostamme -sivulta.

Meiltä myös muut lisätarvikkeet ja varaosat

Wetteri Trucksilta löydät myös nosturit ja päällirakenteet kuorma-autollesi. Lisäksi palveluihimme kuuluvat raskaan kaluston huolto- ja korjaustyöt sekä erilaiset asennukset ja muutostyöt. Tutustu ja ota yhteyttä!

Näytä lisää
Piilota