Siirry sisältöön

Tutustu myös Huutokaupassa oleviin kohteisiimme! Kuorma-autojen nosturit ja päällirakenteet löydät helposti Wetteri Trucksin kautta.  Käytettyjen lavojen, nosturien ja muiden laitteiden myynti on tärkeä osa koko kotimaan kattavaa toimintaamme. Lisäksi myymme uusia lavoja ja maahantuomme laadukkaita, belgialaisia AJK-koukkulaitteita. Toimipaikkoihimme kuuluvat Turku, Tampere ja Vantaa, minkä lisäksi toimitamme niin kuorma-autoja kuin niiden lisäosia ympäri Suomen. 

Nosturit ja päällirakenteet hyvällä hinta-laatusuhteella

Valikoimaamme on monipuolinen ja laaja, ja kattaa muun muassa käytetyt nosturit ja päällirakenteet tunnetuilta laatumerkeiltä, kuten Hiab, Saraka, Jorpe, Pronar, Multilift, VAK, NCH ja AJK. Palvelemme asiakkaitamme monissa eri tarpeissa, ja siksi löydätkin sivuiltamme niin soralavat ja rahtilavat, vaijerilaitteet ja ketjulaitteet, kappaletavaranosturit ja nosturipedit, vinssit ja koukkulaitteet, nosturilavat ja monitoimilavat sekä muut lisäosat ja rakenteet. Kaikki tuotteemme ovat huolellisesti valittuja ja testattuja, ja ne tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen. Tutustu laajaan valikoimaamme verkkosivuillamme, ja ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja tai apua sopivan tuotteen valinnassa.

Tarjontamme päivittyy ja elää jatkuvasti, joten vaikka et tänään löytäisi etsimääsi, se voi löytyä listattuna jo huomenna. Voit myös ottaa yhteyttä myyjiimme, jotka kartoittavat tarpeesi ja etsivät sinulle sopivimman ratkaisun. Muista myös kätevä ja joustava rahoituspalvelumme!

Onko suunnitelmissasi lavan tai nosturin myynti? Ostamme käytettyjä päällirakenteita ympäri Suomen. Lue lisää Ostamme-sivulta.

Päällirakenteiden asennus nopeasti ja tehokkaasti

Päällirakenteiden asennuksessa turvallisuus on tärkeintä, minkä takia haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisia asennuspalveluita koukku- ja vaijerilaitteiden asennuksesta nosturien asennuksen. Asennustyöt suoritetaan omassa korjaamossamme, jossa työskentelevät kokeneet ammattilaisemme.

Turvallisuus on kaikessa toiminnassamme etusijalla. Jokainen asennusprosessi suunnitellaan ja toteutetaan huolellisesti, noudattaen tiukkoja turvallisuusstandardeja. Tämä takaa, että asennettavat laitteet ovat paitsi tehokkaita myös turvallisia käyttäjilleen. Asiantunteva tiimimme varmistaa, että jokainen asennettu laite toimii moitteettomasti ja täyttää alan vaatimukset.

Ymmärrämme, että aika on rahaa, ja siksi pyrimme varmistamaan, että asennusprosessi on mahdollisimman nopea ja häiriötön. Tällä pyrimme siihen, että pääsette käyttämään uusia laitteitanne viipymättä, ilman pitkiä toimitusaikoja. Lisäksi tarjoamme kattavia huolto- ja katsastuspalveluita. Nosturien säännöllinen katsastus on osa palveluvalikoimaamme, mikä varmistaa laitteiden pitkän käyttöiän ja luotettavuuden.

Palvelumme eivät rajoitu pelkästään asennukseen. Tarjoamme myös kattavaa jälkimarkkinointitukea, mukaan lukien teknisen tuen, varaosapalvelut ja säännölliset huoltotarkastukset. Laadukas palvelu ja korkea asiakastyytyväisyys ovat toimintamme kulmakiviä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme korkeatasoista palvelua jokaisessa työvaiheessa, aina ensimmäisestä yhteydenotosta asennuksen jälkeiseen tukeen.

Tutustu kuorma-autojen ja hyötyajoneuvojen valikoimaamme

Onko etsinnässäsi sittenkin kuorma-auto tai muu ajoneuvo? Olet oikeassa paikassa, sillä Wetteri Trucks on Suomen suurin käytettyjen kuorma-autojen toimittaja. Meiltä saat monipuolisia ratkaisuja kuljetus- ja logistiikkatarpeisiin. Valikoimamme kattaa laajan kirjon vaihtoehtoja – kuorma-autoista perävaunuihin, pakettiautoihin ja muihin hyötyajoneuvoihin. Jokainen myytävä ajoneuvo on huolellisesti tarkastettu ja huollettu, jotta voimme taata niiden luotettavuuden ja kestävyyden.

Näytä lisää
Piilota