Siirry sisältöön

Laadukkaat PM-kuormausnosturit kuorma-autoihin Wetteri Trucksilta

Wetteri Trucks toimii PM-kuormausnostureiden jälleenmyyjänä Länsi-Suomen alueella. PM-nosturit tulevat Italian johtavalta nosturivalmistajalta PM Oil & Steel S.p.A:lta, jolla on yli 60 vuoden kokemus nosturien valmistuksesta.

Suorituskykyiset hydraulinosturit vaativiin tarpeisiin

PM-nostureiden slogan on Power, Passion, Performance. Me Wetteri Trucksilla kutsumme sitä lupaukseksi Tehosta, Tunteesta ja Toiminnasta.

Yli 60 vuotta toiminut PM on luotettava kuorma-autojen hydraulinostureiden valmistaja. Pitkäaikainen kokemus ja teknologian kehitys on mahdollistanut PM:lle vankan perustan valmistaa ammattilaisten vaativiin tarpeisiin suunniteltuja nostureita.

PM:n laajasta valikoimasta löydät nosturit 2,8 – 210 tonnimetrin nostokyvyllä. Useita malleja löytyy suoraan varastosta. Myös varaosatoimitukset hoituvat nopeasti.

Tutustu valikoimaan tai ota suoraan yhteyttä myyjäämme, ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopiva kuormausnosturi.

Ota yhteyttä myyntiimme! >>


Korkealaatuiset kappaletavaranosturit eri käyttötarpeisiin

Korkealaatuiset kappaletavaranosturit ovat tärkeitä työkoneita useilla eri teollisuudenaloilla, kuten rakennusalalla ja logistiikkapuolella. Kappaletavaranostureiden ydintehtävänä on nimensä mukaisesti nostaa, siirtää ja käsitellä erilaisia esineitä tai materiaaleja turvallisesti ja tehokkaasti. Kappaletavaranostureita on erilaisia, eri kokoluokissa ja niiden soveltuvuus vaihtelee käyttötarpeiden mukaan.

Kappaletavaranosturin valinnassa on otettava huomioon monet tekijät, kuten nostettavan materiaalin paino, nosturin toimintaympäristö, käytettävissä oleva tila ja muut erityisvaatimukset.

PM-nosturit tarjoavat laajan valikoiman nostolaitteita, joille on ominaista niiden monipuolinen nostokyky ja tehokas toimintasäde. Valikoima kattaa nosturit, joiden nostokyky vaihtelee 2,8 tonnimetristä aina 210 tonnimetriin, tarjoten näin laajan kirjon vaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin. Nämä hydrauliset nosturit ovat suunniteltu tehokkaiksi ja luotettaviksi, pystyen vastaamaan vaativimpiinkin nostotarpeisiin.

Olipa kyseessä sitten raskaiden materiaalien siirtely teollisuusympäristössä tai tarkka ja vaativa nostotyö rakennuskohteessa, PM-nosturit tarjoavat takuulla tarvittavan suorituskyvyn. Alla käymme tarkemmin läpi eri PM-nosturivaihtoehtoja.

Pienet nosturit

Pienet nosturit, jotka tarjoavat enintään 3 tonnimetrin nostokyvyn, ovat erinomaisia ja kompakteja ratkaisuja monenlaisiin nostotarpeisiin. Ne soveltuvat erityisen hyvin asennettaviksi 3,5 tonnin kuorma-autoihin, tarjoten liikkuvuutta ja joustavuutta erilaisissa työympäristöissä.

Pienten nosturien pääasiallinen etu on niiden nopeus ja ketteryyys. Ne ovat ihanteellisia työkaluja, kun tarvitaan nopeaa ja tehokasta nostokykyä paikoissa, joissa tila on rajallinen tai joissa suuremmat nosturit eivät ole käytännöllisiä. Niiden pieni koko ja keveys tekevät niistä optimaalisen valinnan kaupunkialueille tai ahtaisiin paikkoihin, missä liikkuvuus ja ketterä toiminta ovat avainasemassa.

PM 2.8 – 3.6
PM 3 P – 3.9 P

Kevyet nosturit

Kevytnosturit, joiden kantokyky yltää enintään 14,2 tonnimetriin, ovat monipuolisia ja tehokkaita nostureita, jotka voidaan asentaa kevyisiin 3.5 tonnia painaviin kuorma-autoihin, mutta myös jopa 32 tonnia painaviin kuorma-autoihin. Kevytnosturit ovatkin erinomainen valinta silloin, kun tarvitaan korkeaa suorituskykyä, mutta halutaan myös säilyttää ajoneuvon keveys ja liikkuvuus.

Kevytnostureiden avulla voidaan helposti kasvattaa työtehokkuutta, sillä ne ovat näppärän kokoisia, mutta soveltuvat monipuolisesti eri rakennusalan tehtäviin.

PM 5 P PM 8.5 S PM 8.5 S C
PM 9.5 P PM 9.5 SP PM 9.5 SP C
PM 10 S PM 10 S C
PM 11 PM 11 SP PM 11 SP C
PM 12.5 S PM 13.5. SP PM 15.5

Keskisuuret nosturit

Raskaampaan työhön soveltuvien keskisuurten nostureiden kapasiteetti ulottuu jopa 34,4 tonnimetriin, tarjoten vankan ja luotettavan ratkaisun vaativiinkin nostotehtäviin. PM:n hydraulinosturit ovat huippuluokkaa niin toimintakyvyltään kuin turvallisuusominaisuuksiltaan.

PM:n keskisuurten hydraulisten nostureiden mallisto on laaja, ja jokainen malli on suunniteltu erityistarpeet huomioon ottaen. Tutustu eri malleihin tarkemmin :
PM 18 SP PM 23.5 SP
PM 28.5 SP PM 30.5 SP
PM 38.5 SP PM 40.5 SP

Raskaat nosturit

Raskaat nosturit ovat nimensä mukaisesti suunniteltu kestämään raskaita käyttöolosuhteita ja tarjoamaan huomattavaa nostokykyä. Raskaiden nostureiden nostokyky voi nousta jopa 71,2 tonnimetriin, mikä tekee niistä erityisen sopivia vaativiin rakennus- ja logistiikkatehtäviin, missä tarvitaan sekä voimaa että laajaa ulottuvuutta.

PM:n raskaita nostureita ovat mm. PM 48.5 SP – 58.5 SP , PM 65 SP ja PM 85 SP. Näissä malleissa yhdistyy voimakas nostokyky ja pitkä ulottuvuus, mahdollistaen suurten ja painavien kuormien nostamisen ja siirtämisen turvallisesti ja tehokkaasti.

Äärimmäistä suorituskykyä ja voimaa edustavat PM:n kaikista suurimmat nosturimallit, PM 100 SP PM 150 SP PM 210 SP. Näiden voimakkaiden nosturien nostokyky on jopa 150 tonnimetriä ja ne ovat ehdottomia alansa huippuja, suunniteltu käsittelemään erittäin raskaita kuormia. Nämä nosturit ovat optimaalisia ratkaisuja, kun tarvitaan ylivoimaista nostovoimaa ja ulottuvuutta esimerkiksi suurten rakennusprojektien tai logistiikan haastavissa tehtävissä.

Mietityttääkö kappaletavaranostureiden koko? Asiantuntevat myyjämme auttavat tarpeisiin sopivan nosturin valinnassa, ota yhteyttä tästä! >>

Nosturit ja koukkulaitteet valmiiksi asennettuna

Kaikkiin toimittamiimme ajoneuvoihin on saatavilla erilaisia päällirakenteita valmiiksi asennettuina. Eri toimialoilla työskentelevien ammattilaisten vaativat tarpeet huomioidaan meillä Suvannolla aina asiakaskohtaisesti. Lavat, kontit, vinssit, nosturit ja koukkulaitteet saat halutessasi valmiiksi rakennettuna.

Pilkkiauto pilkkahintaan?

Ainakin järkevään kustannustehokkaaseen hintaan. Varustamme autot laadukkailla päällirakenteilla ja ne kestävät kovaakin käyttöä pitkään. PM-nosturit ovat toivottu lisä jo ennestään laajaan ja laadukkaaseen päällirakennevalikoimaamme. Luotamme PM-nostureiden pitkäikäiseen laatuun.

Tarkemmat tiedustelut nostureista:

Tero Kulmala

Korjaamon työnjohto, PM myynti

tero.kulmala@wetteri.fi

+358 40 193 2425

WhatsApp