Siirry sisältöön

SANY Kaivinkoneet

SANY

SANY Kaivinkoneet

SANY kaivinkoneet ovat laadukkaita kaivureita, joiden mallisto kattaa koneet minikaivureista kompaktiluokan kautta aina suuriin 50-tonnisiin kaivinkoneisiin asti. Mallistoon kuuluu niin kumitelaiset kaivurit, pyörä-alustaiset kaivurit ja perinteisillä teloilla varustetut suuremmat kaivinkoneet. SANY:n kaivinkoneet on Eurooppalaiseen käyttöön suunniteltuja, uudenaikaisia laitteita, joissa käytetään tunnettuja ja luotettavia komponentteja. Kaivinkoneiden ergonomiaan ja käyttömukavuuteen on panostettu, ja uudenaikainen hydrauliikka eri automaattitoiminnoilla takaa nopean työskentelyn.

SANY

SANY MINIKAIVURIT

SANY Minikaivurit ovat 2-5 tonnisia kaivinkoneita, jotka soveltuvat moneen erilaiseen käyttöön. Ne ovat kotonaan pienissä maansiirtotöissä, kaapeloinneissa, pihanrakentamisessa ja useissa muissa pienemmissä maanrakennusurakoissa. Niiden hinta-tehokkuussuhde on erinomainen, ja erityisesti käyttäjämukavuuteen on panostettu. Luotettavuuden takaa laadukkaat komponentit, esim. tunnetut Yanmarin moottorit, joihin myös kulutusosien ja varaosien saatavuus on erinomaista. Markkinoiden huippuluokkaa edustava hydrauliikka ja ohjaustoiminnot tekevät SANY minikaivureista todellisia monikäyttökoneita. Mallistossa myös uudenaikainen sähkökäyttöinen minikaivuri SY19E, jota voi ladata tavallisesta pistokkeesta tai sähköauton latausasemasta!

SANY SY16C ja SY18C – lataa esite >

 

SANY Minikaivinkoneet

SANY

SANY Kompaktit kaivinkoneet

SANY:n kompaktien kaivinkoneiden mallisto sijoittuu 7,3-16 tonnin väliin. Kompaktien kaivureiden malliston koneet on suunniteltu olemaan mahdollisimman monipuolisia työkaluja, joilla työskentely onnistuu tehokkaasti myös pienemmässä tilassa. Tällöin ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi kaupungissa tehtäviin maanrakennustöihin, joissa koneelle tarvittava tila on rajallinen eikä pitkät peräylitykset ole mahdollisia. Laadukkaat Yanmarin ja Isuzun moottorit takaavat pitkän käyttöiän, hyvän varaosien saatavuuden sekä pitkän huoltovälin. SANY:n kaivinkoneissa on vakiona tehokas LED-valaistus, joten kaivureita ei tarvitse heti varustella Suomen pimeää syksyä ja talvea varten.

SANY Kompaktit kaivinkoneet

SANY

SANY Pyöräalustaiset kaivinkoneet

SANY pyöräalustaiset kaivinkoneet ovat ketteriä ja käytännöllisiä koneita, joiden suurin etu on siirreltävyys. Pyöräalustaiset kaivinkoneet voidaan ajaa tavallisen liikenteen seassa ilman, että niitä tarvitsee välissä lastata lavetille. Tästä syystä ne soveltuvat erinomaisesti myös esimerkiksi teiden varsilla tehtäviin töihin, kuten niittoon tai ojatöihin. Laadukkaat komponentit takaavat pitkän käyttöiän – esimerkiksi moottorit ovat Deutzin valmistama, hydrauliikka tulee Bosch Rexrothilta ja vaihteisto ZF:ltä.

SANY Pyöräalustaiset kaivinkoneet

SANY

SANY tela-alustaiset kaivinkoneet

SANY:n tela-alustaiset kaivinkoneet ovat kestäviä työkoneita, joita on saatavana 23,5 – 52,5 -tonnin kokoluokissa. Kestävät ja luotettavat kaivinkoneet on suunniteltu raskaaseen työkäyttöön, ja niiden huoltoväli on pitkä silloinkin, kun koneita ajetaan useammassa vuorossa. Uusinta tekniikkaa edustava hydrauliikka tarjoaa monia etuja – esimerkiksi hydrauliikan energiankulutus on pieni, jolloin myös polttoaineen kulutus vähenee. Suurissa telakaivureissa SANY luottaa Cumminsin moottoreihin, joiden polttoaineen kulutus on matala ja päästöt uusimpien vaatimusten mukaisia.

SANY Tela-alustaiset kaivinkoneet