Siirry sisältöön

Tutustu myös Huutokaupassa oleviin kohteisiimme! Wetteri Trucksin tarjontaan kuuluvat paitsi raskas kalusto myös erilaiset käytetyt kaivinkoneet, traktorit, pyöräkuormaajat, minikaivurit, telakaivinkoneet sekä muut kaivukoneet ja työkoneet. Ostamme ja myymme koneita joustavasti, luotettavasti ja nopeasti koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat paikkakunnilla Turku, Tampere ja Vantaa.

Käytetyt maanrakennuskoneet ja maatalouskoneet

Jatkuvasti päivittyvä valikoimamme koostuu laatumerkkien käytetyistä kaivukoneista, maanrakennuskoneista ja maatalouskoneista. Tunnetuimpiin merkkeihin kuuluvat muun muassa Caterpillar, Bobcat, New Holland, Hitachi, Volvo ja Doosan, mutta myös harvinaisemmat merkit ovat meille tervetulleita.

Koneiden varustelut vaihtelevat mallin ja merkin mukaan. Esimerkkejä eri varusteista ovat tela-alusteiset kaivinkoneet, kynsikauhat ja luiskakauhat, levitettävät telat, pallorenkaat, trukkipiikit, kaapelikauhat sekä majakat. Hyväkuntoisella koneella ja varusteilla kelpaa tehdä töitä kaikenkokoisilla työmailla.

Eikö sopivaa kalustoa löydy valikoimistamme? Ota yhteyttä myyjiimme, jotka kartoittavat tarpeesi ja auttavat löytämään parhaan ajoneuvon tai työkoneen tarpeisiisi. Tuomme kaivinkoneita ja muita ajoneuvoja ja työkoneita myös Euroopasta, kuten Ruotsista, Virosta, Saksatasta sekä muista maista – tarvittaessa jopa viikon toimitusajalla.

Työkoneen osto ja myynti helposti

Kauttamme kaikenlaisten työkoneiden ostaminen käy vaivattomasti, joustavasti ja luotettavasti. Tarjoamme apua myös rahoitukseen: voit maksaa koneen osamaksulla tai leasing-rahoituksella. Palveluihimme kuuluu myös toimituspalvelu: jos et itse ehdi noutaa autoa, tuomme sen lisämaksusta haluamaasi kohteeseen.

Myös käytetyn kaivukoneen, traktorin tai muun maatalous- tai maanrakennuskoneen myynti onnistuu kätevästi kauttamme. Ostamme käytettyjä kuorma-autoja ja hyötyajoneuvoja ympäri Suomen. Voit myös esimerkiksi myydä työkoneesi meille ja vuokrata sen yrityksesi käyttöön sopivalla rahoituksella. 

Meiltä myös lisäosat ja korjaamopalvelut

Wetteri Trucksilta saat paitsi kuorma-autot myös perävaunut, lavat, nosturit ja päällirakenteet sekä muut osat kuorma-autoihin. Tutustu ja ota yhteyttä!

Näytä lisää
Piilota