Siirry sisältöön

PM-nosturit Suvanto Trucksilta

Suvanto Trucks laajentaa päällirakennevalikoimaansa toimimalla PM-nostureiden jälleenmyyjänä Länsi-Suomen alueella. PM:n laaja valikoima pitää sisällään nostureita 2,8 – 210 tonnimetrin nostokyvyllä. Useita nosturimalleja on saatavilla suoraan varastosta ja myös varaosat toimitetaan nopeasti. PM-nosturit tulevat Italian johtavalta nosturivalmistajalta PM Oil & Steel S.P.A:lta, jolla on yli 60 vuoden kokemus nosturien valmistuksesta. 

– PM:n tuotteilla on pitkä historia ja heidän tuotevalikoimansa on erittäin laadukas, joten uskomme, että asiakaskannassamme on heidän tuotteilla paljon kysyntää. Tämän edustuksen myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin laaja-alaisemmin ja paremmin, kertoo Suvanto Trucksin toimitusjohtaja Timo Yli-Salomäki.

PM-nosturit täydentävät Suvanto Trucksin päällirakennevalikoimaa. Toimimme myös AJK-koukkulaitteiden maahantuojana. Sekä nosturit että koukkulaitteet voidaan tilata meiltä valmiiksi asennettuina.

Tutustu PM-nosturien valikoimaan merkkiedustus-sivuillamme. Pyydä lisätietoja ja tarjouksia PM-myyjältämme Mikko Heimolta.