Siirry sisältöön

SANY Pyöräkuormaajien jälleenmyynti - tehokkuutta ja tuottavuutta

SANY

SANY Pyöräkuormaajat

SANY:n pyöräkuormaajat on valmistettu Eurooppalaisiin tarpeisiin, käyttäen laadukkaita ja tunnettuja komponentteja. Esimerkiksi pyöräkuormaajien moottorit tulevat joko Yanmarilta (kompaktit pyöräkuormaajat) tai Deutzilta (5,8t kompakti pyöräkuormaaja sekä suuremmat kuormaajat). Tunnetut komponenttivalmistajat mahdollistavat pitkän käyttöiän, sekä helpon varaosien saatavuuden. Kuten SANY:n kaivinkoneissa, myös pyöräkuormaajissa on tarkkaan mietitty koneen operoijan ergonomiaa ja käyttömukavuutta. SANY:n pyöräkuormaajat ovat ketteriä laitteita, joiden polttoaineenkulutus on uudenaikaisen tekniikan myötä erittäin pieni.

SANY Pyöräkuormaajat

SANY

SANY Kompaktit pyöräkuormaajat

SANY:n kompaktit pyöräkuormaajat sijoittuvat kokoluokkaan 4,1 – 5,8 tonnia. Tilavat 0,7 – 1,7 m3 kauhat, uudenaikainen nopea hydrauliikka ja ketterä siirreltävyys mahdollistavat kompaktiluokkaan erittäin tehokkaan työskentelyn. Erinomainen käyttömukavuus ja avara näkyvyys mahdollistavat turvallisen ja helpon työnteon. Monitoiminen joystick-ohjaus on intuitiivinen ja tarkkakäyttöinen tapa operoida konetta.

SANY

SANY Pyöräkuormaajat

Suuremmat SANY:n pyöräkuormaajat ovat 14,5-tonninen SW305 ja 18,5-tonninen SW405. Ne ovat erittäin tehokkaita, Deutzin moottorilla varustettuja järeitä pyöräkuormaajia kovaan ammattikäyttöön. Laadukkaat komponentit ja pieni polttoaineen kulutus mahdollistavat koneen operoinnin lähes katkoksetta myös vuorotyössä. Suoraviivainen toimintaympäristö erilaisilla räätälöitävillä automaattitoiminnoilla mahdollistavat tehokkaan ja turvallisen työskentelyn – esimerkiksi kauhan käytön hydrauliikan voi ohjelmoida toimimaan haluamallaan nopeudella eri käyttötarpeita varten.