Siirry sisältöön

Lokasuojat

Näytetään kaikki 11 tulosta

Raskaan kaluston ja kuorma-autojen lokasuojat

Wetteri Trucksin toimittamat kuorma-auton ja perävaunujen lokasuojat sekä lokasuojien asennustarvikkeet ovat laadukkaita yleiskäyttöisiä tarvikkeita, jotka kestävät kovaakin kulutusta kotimaan vaihtelevissa sääoloissa.
Alumiiniset kuorma-auton lokasuojat ovat näyttäviä ja kestäviä tuotteita, joita on saatavana useassa eri kokoluokassa. Alumiinilokasuojia on saatavana yksittäisille pyörille sekä telipyörille. Turkkikuviointi alumiinissa jäykistää lokasuojan rakennetta, samalla kun alumiinirakenne pitää lokasuojan kevyenä.

Muoviset kuorma-auton lokasuojat

Domarin muoviset lokasuojat ovat kestäviä ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia tuotteita. Niitä on saatavana sekä yksittäisille pyörille että paripyörille. Domarin lokasuojat sopivat erinomaisesti rikkoontuneiden perävaunujen lokasuojien tilalle, ja ne on helppo vaihtaa vaikka kaikki kerralla.
Raskaan kaluston lokasuojien asentamiseen valikomastamme löytyy mm. pultattavat asennusholkit, hitsattavat asennusholkit sekä lokasuojan kannatinputket ja kiinnikkeet. Asennus- ja varustelupalvelumme voi myös asentaa perävaunun tai kuorma-auton lokasuojat valmiiksi!

Näytä lisää
Piilota