Siirry sisältöön

Koukut

Näytetään kaikki 10 tulosta

Koukut

Tarvitsetko tavallista nostokoukkua, nostokoukkua kääntäjään, tapillista nostokoukkua tai vain koukun uuta riipuketta? Wetteri Trucksin koukku- ja riipukevalikoimasta löydät sopivat tuotteet erilaisiin nostotarpeisiin.

Nostokoukut tapilla ovat CE-merkittyjä, laakeroituja uusia nostokoukkuja, joita on saatavana nopeasti toimitukseen suoraan varastostamme 11,5 tonnin ja 16 tonnin kokoluokissa (tappien halkaisijat 35mm ja 40 mm).

Tapittomat, laakeroidut nostokoukut ovat myös CE-merkittyjä, laadukkaita mutta silti edullisia koukkuja. Niitä valikoimistamme löytyy 8 tonnin, 11,5 tonnin ja 16 tonnin kokoluokassa suoraan varastosta.

Ferrari-koukut kääntäjään

Ferrarin koukut rotaattoreihin ovat yleismallisia koukkuja, jotka sopivat usean eri merkin laitteisiin. Vakiovalikoimassamme on 49mm, 59mm ja 69mm akselivahvuudelle soveltuvia Ferrarin koukkuja kääntäjiin.

Hiab-nostokoukut

Valikoimamme Hiabin nostokoukut ovat uusia ja alkuperäisiä koukkuja suoraan varastosta. Hiabin koukut ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä koukkuja, joissa on tappikiinnitys. Koukkua on saatavilla useassa eri koossa ja 49, 59 ja 69 mm akselille. Hiab-koukkuun on saatavana varaosana myös koukun riipuke.

Meiltä saat myös Hiab-nostokoukut tapilla (8 t) Hiab-koukun riipukkeet nostokoukkua varten – kysy lisää!

Näytä lisää
Piilota